RNS 510 H nie wyświetla POI

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • czos123
    Classic
    • 2014
    • 1

IHMO jesli chodzi o morze w Rumuni to bym odpuścił.
    Statystycznie na mieszkańca mają 5x mniej wybrzeża jak my, więc ścisk na plaży odpowiednio większy.
    Cywilizacja to tylko nadmorskie molochy - Mangalia, Mamaia, Eforie.
    Większość Rumunów jeździ do Bułgarii nad morze bo taniej i luźniej.
    język to raczej angielski.
  • paul88
    Classic
    • 2012
    • 2

Witam koledzy
    Co prawda mam golfa 6 ale widzę że chyba te forum ma najbardziej rozwiniętą nawigacje RNS w PL

No więc zamieniłem navi 310 na 510 wersja h softa miało 4020 i mapy v8 nic bym nie ruszał ale na rondach gadało bez sensu i zaczęło mnie to denerwować.Kukam w neta widzę nowy soft jest 4120 update oczywiście vcds po tym za chwile widzę nowe mapy v9 cd_7920 no to update jadę w miasto ronda ok to pomyślałem super, dzień potem jadę i widzę że nie ma żadnej ikonki od poi stacji benzynowych itd oczywiście w menu były ustawione no i teraz walczę już tydzień teraz mam 5218 a poi nadal nie ma mapy nie mogę skasować zmienienie numeru na wyższy zawsze robi błąd pyty nie zmieniam tylko label ale też edytuje nazwe w "cdrom.dat" i "create_cd" nie wiem co mam jeszcze zrobić. POMOCY

Komentarz

• rodreso
      Classic
      • 2012
      • 33

Re: RNS 510 H nie wyświetla POI

Zamieszczone przez paul88
      Witam koledzy
      Co prawda mam golfa 6 ale widzę że chyba te forum ma najbardziej rozwiniętą nawigacje RNS w PL

No więc zamieniłem navi 310 na 510 wersja h softa miało 4020 i mapy v8 nic bym nie ruszał ale na rondach gadało bez sensu i zaczęło mnie to denerwować.Kukam w neta widzę nowy soft jest 4120 update oczywiście vcds po tym za chwile widzę nowe mapy v9 cd_7920 no to update jadę w miasto ronda ok to pomyślałem super, dzień potem jadę i widzę że nie ma żadnej ikonki od poi stacji benzynowych itd oczywiście w menu były ustawione no i teraz walczę już tydzień teraz mam 5218 a poi nadal nie ma mapy nie mogę skasować zmienienie numeru na wyższy zawsze robi błąd pyty nie zmieniam tylko label ale też edytuje nazwe w "cdrom.dat" i "create_cd" nie wiem co mam jeszcze zrobić. POMOCY

Witam

Rozwiazal ktos ten problem??

Bo u mnie tez on wystepuje soft 4120 wszystko zaznaczone i nie widac ;(

Komentarz

• paul88
        Classic
        • 2012
        • 2

Zamieszczone przez rodreso
        Rozwiazal ktos ten problem??
        w sumie dwie godziny po napisaniu posta

zainstaluj v9 cd_7918 i będzie wszystko ok (ktoś dodając fotoradary zepsuł wyświetlanie POI)

Komentarz

• heretyk
          Rider
          • 2009
          • 549
          • Octavia III (5E3)
          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Witam!

mam ten sam problem. Po załadowaniu Map 7920 nie wyświetlają mi się żadne POI. Nie mam siły i ochoty ściągać i ładować nowej mapy. Okazało się że wgranie własnych POI poprzez SD zdaje relacje. Teraz pytanie. Zna ktoś jakieś źródło POI na całą Europe? znam http://www.poiplaza.com ale tam pliki są oddzielnie. Zbieranie interesujących mnie kategorii z 4-5 krajów potrwa trochę i wolałbym tego uniknąć...
          Zostały mi czesci, po szkodniku:
          VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
          Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

• rodreso
            Classic
            • 2012
            • 33

Zamieszczone przez heretyk
            Witam!

mam ten sam problem. Po załadowaniu Map 7920 nie wyświetlają mi się żadne POI. Nie mam siły i ochoty ściągać i ładować nowej mapy. Okazało się że wgranie własnych POI poprzez SD zdaje relacje. Teraz pytanie. Zna ktoś jakieś źródło POI na całą Europe? znam http://www.poiplaza.com ale tam pliki są oddzielnie. Zbieranie interesujących mnie kategorii z 4-5 krajów potrwa trochę i wolałbym tego uniknąć...

Przylaczam sie POI na cala Europe

Pozdr

Komentarz

Pracuję...